Sterrenkinderen

Voel je je anders en niet thuis tussen je familie of op aarde.

Je hebt een diepe verbinding met de cosmos en met sterrenstelsels ver hier vandaan. Soms met heimwee kijk je naar bepaalde planeten of voel je de aanwezigheid van een lichtschip. Je voelt je alleen en soms weet je niet goed wat je hier op aarde komt doen. Je lijkt nergens bij te horen of in te passen. Je bent hoog empatisch en gevoelig. Je kunt feilloos je omgeving aanvoelen. Soms heb je ook contact met andere sterwezens en spreken jullie een andere taal samen. Dit is niet altijd even makkelijk voor ouders om te begrijpen en te accepteren. Als coach kan ik een brug slaan, en een vertaling/ ondersteuning bieden voor zowel kind als ouders. Deze kinderen, hebben deze intergalactische afspraak gemaakt, omdat ze meewerken aan een nieuwe aarde en bepaalde talenten en energieën komen brengen.

Multidimensionaal bewustzijn

Je hebt contact met andere wezens

Ben jeje bewust van je andere zelven en heb je regelmatig contact met andere wezens of gidsen, In je dromen reis je naar andere werelden, maar je weet soms niet goed wat je komt doen hier op aarde, je voelt dat je een mooie energie met je meedraagt en dat je iets moois neer te zetten hebt, maar lukt het maar niet om dit te materialiseren, Je weet dat wat je te doen hebt heel belangrijk is, maar dat het wellicht nog niet helemaal helder voor je is.

Je kunt het gevoel hebben dat er een gids is die tegen je praat of met je wilt communiceren. Soms kun je verward zijn en helderheid willen. Samen kunnen we gaan kijken welk deel van jouw ziel contact zoekt en waarom.

Ontwaken

alles is anders dan dat je dacht dat het was

Van de een op de andere dag ziet je wereld er ineens anders uit, je neemt de dingen anders waar, je bent in een ontwaking proces. De vrienden die je voorheen had passen niet meer bij je, Je gaat anders en meer bewust eten en je hebt wellicht een grote interesse voor spirituele zaken gekregen. Je gevoeligheid neemt toe en je neemt van alles waar. Hoe houd je je staande in deze woelige wereld. Heb je een vertrouwenspersoon nodig die onbevooroordeeld met je meekijkt, en samen met jou een tijdje meeloopt.

Tijdens de sessies kunnen we zien waar jij tegenaan loopt, en waar je valkuilen/blinde vlekken liggen. Wat belangrijk is voor je en welke talenten er zich ontwikkelen.