Wat is een Soul activatie?                                          (online of in mijn praktijk in Noordwijkerhout)

 

Het is een uitgebreide sessie waarin Ik, jouw coach, begeleider en jijzelf gaan samenwerken om te zien welk deel van je ziel zich wil laten zien aan jou en waarom. Dit kunnen bijv. delen (talenten of kwaliteiten) zijn die jij in vanuit een ander leven of dimensie bezit, of gidsen die graag met je willen samenwerken op dit moment. Maar ook kunnen we diepe traumas uit vorige levens oplossen en uit je systeem halen, zodat je vrijer kunt bewegen, en je unieke zelf durft te zijn. Vanuit de akashic records, herinneringen, beelden of symbolen ophalen, je talenten vanuit een ander leven (lemuria, Atlantis) ophalen en activeren en nog veel meer. 

 

Een Soul activatie kan dus allerlei kanten opgaan. Het belangrijkste is dat we rekening houden met de afspraken die jij met jouw hogere zelf hebt gemaakt, Informatie kan en mag pas vrijgegeven worden wanneer het de tijd ervoor is, zo creeëren we een ruimte welke veilig is om jezelf te openen en jezelf te laten zien.

 

Tijdens de Sessie spreken we ook wel van een alignment een soort afstemming op jouw ziel, zielen delen. Wanneer jij er klaar voor bent, kan er veel gebeuren en kunnen de transformaties heel snel gaan. 

Waarde van 1 of meerdere sessies:

 

* Tijd en aandacht voor jouw persoonlijke vraag of uitdaging.

 

* Warmte en compassie, het creeëren van een veilige ruimte om te openen.

 

* Je hoogste potentieel naar voren brengen, zichtbaar maken.

 

* Oplossen van oude blokkades vanuit dit en/of andere levens.

 

* Verbinding leggen met je spirituele gidsen en hoger zelf(ven).

 

* Leren leven vanuit je ziel en contact leggen met eigen hogere begeleiding.

 

* Zielen stukken (delen) ophalen welke zich aandienen op het moment.

 

* Nieuwe (oude) Talenten zichtbaar maken vanuit akashic records.

 

* Andere multidimensionale aspecten van jouw zichtbaar maken en activeren.

 

* Traumas uit je systeem halen waardoor je vrijer beweegt

 

* Helpen herinneren wie je bent, was in vorige of paralel levens

 

* Begeleiding 1 op 1 om te gaan met je intuïtieve krachten en talenten, wat zijn de valkuilen, waar moet je op letten, hoe kun jij je intuïtieve talenten het beste inzetten.

 

* Hoe kun je zelf jouw hogere begeleiding gaan volgen en ook daadwerkelijk gaan leven.

 

* Meer thuiskomen in je lichaam.

 

* Meer jezelf zijn, voelen, blijheid, het in het hier en nu willen zijn.

 

* Gronden en aarden, het op aarde thuis voelen.

 

* Daadwerkelijk gaan leven ipv kijken naar het leven of geleefd worden.

Werkwijze:

De sessie bestaat uit een deel coaching en een groot deel, channeling van energie en wat coaching aan het einde. Ik als coach maak een verbinding met je hogere zelf(ven) en begeleidende gidsen. Zij geven aan wat er niet in balans is of juist geactiveerd mag worden. De energie die door komt, vertaal ik soms in woorden, maar dit kunnen ook klanken, zang zijn, maar ook in stilte. Er wordt een energetische poort geopend, hierdoor kan de energie zichtbaar worden en werkbaar. 

Je voel vaak zelf waar in je lichaam de energie bezig is. we komen beide in een meditative staat terecht en voelen of zien intuïtief waar de energie zich naartoe leidt. Er vind meestal dus ook een verschuiving in je energie lichaam plaats, op sommige plekken ook voelbaar in je lichaam. Dit kan dagen erna nog voelbaar zijn. Je energie lichaam heeft tijd nodig dit alles te integreren.

Wij kunnen samen werken met de volgende delen:

Totemdieren, krachtdieren, lemuria, atlantis, akashic records, sterwezens, light councils, engelen, lichttaal, heilige geometrie, opgestegen meesters, native american, stammen, medicijnvrouwen, symbolen, isis, maria magdalena, maria, natuur deva`s en elementalen.

 

Tussendoor check ik altijd even hoe het met je gaat, veiligheid staat voorop. Ik check welke sensaties je voelt, ziet of hoort. Er is dus een gezonde afstemming van mij naar jou. Aan het einde van de sessie kan het soms voelen alsof je van een diepe slaap wakker wordt. We nemen de tijd om door te bespreken welke verandering er voor jouw hebben plaatsgevonden. 

 

Voor wie is deze sessie

In princiepe voor iedereen die hiervoor open staat. Het is niet een regulieren manier van coaching maar net wat extra, je gaat eigenlijk meteen de diepte in en pakt de dingen op die echt relevant zijn voor je binnen aanzienlijk korte tijd. In het bijzonder werkt deze manier van werken fijn voor hoog gevoelige mensen aangezien zij al meer open staan voor deze techniek.

Of voor mensen die in een spiritueel/ emotioneel proces zitten, en zich meer aan het openen zijn of juist geblokkeerd voelen. Maar ook voor mensen en kinderen die juist heel veel intuitief voelen, zien of horen, maar juist graag meer stabiliteit, rust of helderheid in willen ontwikkelen.

Contact Diana

www.bluelotusactivations.com

​Tel: +31 (0) 6 51924539

WhatsApp: +31 (0) 6 51924539

Skype : Blue Lotus designs & activations

​email : bluelotusactivations@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© all rights reserved to Blue Lotus Designs & Activations 2019