otherselves.jpg

Door afstemming op de geometrie en afstemming op jouw hogere zelf, zullen andere aspecten van jou wakker worden gemaakt, deze aspecten zijn zielendelen, en staan min of meer te wachten om met je samen te werken. Deze anderen delen van jezelf wonen in andere dimensies en sferen, waar jij ook vertoeft. De ziel wil niets liever dan al deze aspecten te integreren en je wakker te maken om jouw talenten en licht, dat wat je komt doen in service te willen neerzetten. In je hart weet je dit ook.

Multidimentionaliteit.

Diegene die zich zo graag met jullie in verbinding willen stellen zijn in werkelijkheid aspecten van 'jullie zelf' in andere tijd, ruimte, en dimensie. Velen van jullie zijn het stoffelijke aspect van zielen die zich op dit moment binnen in de aarde, of andere melkwegstelsels en universa bevinden. Met hoe meer aspecten van jullie multidimensionale zelf jullie je kunnen verbinden en daar mee communiceren, hoe sneller dit aan de oppervlakte zal worden herkend en weerkaatst. (Bron: "spirituele boodschappen voor de transformatie naar de vijf dimesionale wereld - Aurelia Louise Jones)

 

Wat gaan we doen:

We gaan in afstemming met elkaar de Mer Ka Ba, of ook het lichtlichaam activeren. Dit doen we door middel van meditatie en het vormen van de mer ka ba met de groep. Dit is een krachtige activatie waardoor je eigen licht drager wordt. Van hieruit gaan we reizen maken, individueel of met de groep om je multidimensionaliteit verder te openen en meer licht delen binnen te halen. Dit alles gaat in afstemming met je hoger zelf en de afspraken die jij zelf gemaakt hebt op ziels niveau. Ook dragen we zorg voor een veilige ruimte, gronding en integratie van deze activaties.

Wat is het doel:

Door geometrie toe te passen in jullie lichtwerkzaamheden, kunnen jullie de aarde systemen nog meer opschonen en verder in frequencie opwaarderen. Zowel in jullie eigen lichaam als op heilige plekken op de aarde en ander lichtwerkzaamheden. De groep die zich uiteindelijk zal vormen zal een lichtwerkers groep zijn, waar ook grid werkers en starseeds aanwezig zullen zijn.

 

In de cursus hebben worden de volgende onderwerpen opgenomen:

* Opwaarderen en kanaliseren van jullie eigen systemen. Jullie systemen zullen nog fijner worden afgestemd op je zielen missie.

* Werken in groepsverband met geometrie

* Zuiveren van plekken, en energiebanen

* Cosmische uitlijning

* Werken met andere energetische teams

* Balans brengen integreren van lichaam, geest en ziel

* leren werken vanuit deze hoge trilling en delen van ervaringen